top of page

Arpajaiset

Suomen suosituimmat tavara-arpajaiset

lyhtylogot.png

Lyhty-arvat

 

Lumilyhty on monelle tuttu varainhankintakumppani jo vuosien takaa. Aloita nyt varainhankinta tehokkaalla, verottomalla ja tunnetulla arpatuotteella!

Tutustu Lyhty-arpoihin osoitteessa lyhtyarvat.fi >>

Lyhty-arpa ja Lumilyhty – Suomen suosituimmat tavara-arvat

 

Lyhty-arpa on erittäin tehokas varainhankintakeino kaikille urheiluseuroille, joukkueille, yhdistyksille ja koululuokille. Toimintamme ytimessä Lyhty-arpojen tuottajana on alusta lähtien ollut lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntatoiminnan tukeminen.

Talvinen Lumilyhty on vanha tuttu jo yli kymmenen vuoden ajalta, ja vuonna 2021 se palasikin jälleen juurilleen suosittuna joulukalenteriarpana. Lyhty-arpa on Lumilyhty-joulukalenterin kokovuotinen serkku. Virkeä Lyhty-arpa on ilokseen saanut olla apuna varainhankinnassa jo sadoille urheiluseuroille, yhdistyksille ja muille tahoille, jotka haluavat varainhankintansa olevan jännittävää, helppoa ja jokaiselle sopivaa! Lyhty-arvalla et joudu koskaan myymään turhaa "krääsää" – suosittua ja haluttua tuotetta on ilo myydä.

Vuosien varrella Lyhty-arvoilla on kerätty lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi jo yli 13 miljoonaa euroa!

Lyhty-arpatuoteperhe

Lyhty-arpatuoteperheeseen kuuluvat perinteisen Lumilyhty-joulukalenterin ja koko vuoden myynnissä olevan Lyhty-arvan lisäksi erilaiset ajankohtaiset kausimallit, kuten kesäinen Suvilyhty-arpa. Arvan saat myös personoituna – joko kokonaan oman brändisi mukaiseksi, tai kevyemmin (esim. logo). Autamme mielellämme suunnittelutyössä.

Arpaa voit myydä perinteisenä paperiarpana, tai verkossa digiarpana. Digiarpa on kevyin tapa aloittaa varainhankinta, sillä sen saat käyttöösi täysin ilman alkuinvestointia.

lyhtyarvat
lyhty_arvat_varainhankinta.jpg

Aloita varainhankinta nyt

Tutustu Eventio Groupin ja Olympiakomitean Suomisport-palvelun yhteistyösivustoon varainhankinta.fi, jossa saat oman varainhankintasi käyntiin helposti ja nopeasti!

Digiarpa

 

Täysin digitaalisesti toimiva varainhankintatuote on helppo markkinoida esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Varainkeruu voi olla myös nykyaikaista!

Varainhankinta verkossa

 

Lyhty-arpojen uusin tulokas, kokonaan netissä toimiva digiarpa avaa aivan uusia mahdollisuuksia yhdistysten, seurojen ja joukkueiden varainhankintaan.

Digiarvan myymiseksi tarvitaan ainoastaan nettisivu, Instagram-profiili, Facebook-sivu tai vaikka WhatsApp-ryhmä tai sähköpostilista. Jokainen Lyhty-digiarpa on myynnissä myös ylläpitämässämme Arpakaupassa.

Riskitön, veroton, kuluton

Digiarvalla on helppo aloittaa varainhankinta, sillä sen myynti on täysin riskitöntä. Käyttöönotto ei maksa mitään, ja kulut muodostuvat ainoastaan myydyistä arvoista. Kun tilaat oman digiarpasi, luomme sinulle oman arpalinkin yleensä jo yhden vuorokauden sisällä, ja voit aloittaa varainhankinnan heti juuri sillä tavalla, kuin itse haluat.

Digiarpa syntyi ajatuksesta kehittää helpoin ja tehokkain varainhankintatuote, joka sopii kaiken kokoisille yhdistyksille, seuroille, urheilujoukkueille ja koululuokille. Tuote, jonka käyttöönotossa ei menetä mitään – ainoastaan voittaa!

digiarpa
iStock-1126175896 (1).jpg

Tilaa oma digiarpasi

Aloita varainhankinta vaikka kotisohvalta käsin – tilaa digiarpa nyt!

Jäsenarpajaiset

 

Järjestä omat arpajaiset yhdistyksen jäsenille, yrityksen työntekijöille tai asiakkaillesi. Meiltä saat palveluna koko paketin aina arpajaislupaa myöden.

Omat arpajaiset vaivatta

 

Järjestämällä kokonaan omat arpajaiset saat koko paketin täysin oman toimintasi näköiseksi. Täysin räätälöitävillä arpajaisilla edistät toimintasi tunnettuutta, sitoutat kannattajiasi ja keräät parhaimmillaan satoja tuhansia euroja!

Kun järjestät arpajaiset kauttamme, et joudu huolehtimaan byrokratiasta – hoidamme luvat kuntoon puolestasi. Jättämällä arpajaislakien ja -asetusten noudattamisen huoleksemme voit olla varma, että arpajaisesi tulee järjestetyksi asianmukaisesti ja kerralla oikein.

Personoitu Lyhty-arpa

Kevyempi vaihtoehto omista arpajaisista on personoitu Lyhty-arpa. Lyhty-arpaperheeseen kuulumalla kaikki on jo hoidettu ja pääset nauttimaan tunnetun arpabrändin maineesta ja erinomaisesta voittoluettelosta.

Lyhty-arvasta on myös saatavilla täysin digitaalinen versio. Digiarvan ympärille saat halutessasi kokonaan oman Digiarpa-kaupan, johon saat kaikkien alaliittojenkin omat arvat, ja tuotot voit tilittää kaupasta suoraan alaliitoille.

jäsenarpajaiset

Oma arpajainen

  • Kokonaan oma ulkoasu

  • Oma arpajaislupa

  • Valitse haluamasi arpamalli

Personoitu Lyhty-arpa

  • Lyhty-arvan brändielementit

  • Sama lupa Lyhty-arvan kanssa

  • Raaputusarpa

dreamstime_l_118424272 (2).jpg

Jos et vielä tiedä, mikä ratkaisu tiimiänne palvelisi parhaiten, autamme mielellämme! Varaa aika etätapaamiselle asiantuntijamme kanssa – käydään tilanteenne läpi, ja mietitään, millaiset arpajaiset teille sopisivat parhaiten.

Miten pääsen alkuun?

bottom of page