Evention verkkokauppa on oma palvelukanavasi pääsylipuille ja oheistuotteille

Verkkokauppa

Tehotyökalu lippujen ja oheistuotteiden myyntiin

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Tapahtumat > Verkkokauppa

Evention tuottama verkkokauppa on palvelukanava, jonka kautta tapahtumavieraasi ostavat liput ja oheistuotteet kätevästi. Järjestelmämme palvelee niin yrityksiä, kuin yhdistyksiäkin.

Ei palvelu-, toimitus- tai muita lisämaksuja

Eventio ei milloinkaan peri tapahtumavierailta palvelu-, toimitus- tai muita lisämaksuja verkko-ostoksen yhteydessä. Hinnoittelet liput ja muut tuotteet itse. Tapahtumavieraasi maksaa juuri tämän maksun.

Kerää ja hyödynnä asiakasrekisteriä

Yksi arvokkaimmista tapahtumasi omaisuuksista on oma asiakasrekisterisi. Kerrytät tietoa asiakkaistasi jokaisen verkkokauppaostoksen yhteydessä. Päätät itse ne tiedot, joita tapahtumavieraasi tulee oston yhteydessä antaa.

Rajattomasti lipputyyppejä

Voit luoda tapahtumaasi rajoittamattoman määrän tuotteita. Peruslippujen lisäksi voit luoda erilaisten kampanjakoodien takana olevia erikoislippuja, myydä enemmän sarjakorttituotteilla tai paketoida lippuun myös lisäpalveluita.

Kaikki maksutavat ja monipuoliset toimitustavat

Eventio tukee kaikkia yleisimpiä maksutapoja: suomalaiset verkkopankit, yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard, DinersClub, American Express) ja MobilePay. Tapahtumaosallistumisen voi myös maksaa yleisimmillä suomalaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä niiden sähköisillä saldomaksuilla, jos tapahtumasi täyttää tietyt verottajan asettamat ehdot.

Tapahtumavieraasi saa lipun valintansa mukaan sähköpostitse PDF-lippuna ja tekstiviestitse omaan älylaitteeseensa. Voit myös tarjota noutovaihtoehdon, jos käytät Eventio Lippukassaa.

Kytke lipunmyynti sivuillesi

Saat upotettua Evention verkkokaupan omille verkkosivuillesi. Tapahtumavieraasi saavat tärkeän tapahtumainfon ja liput kätevästi samasta osoitteesta!

Myynti kumppaneiden myyntipisteissä

Yhteistyö on voimaa! Myös yhteistyökumppanisi voi käyttää Eventiota, jolloin kumppanisi myyntipisteestä tulee myös tapahtumasi myyntipiste. Voitte kasvattaa kumpikin myyntiänne!

Fanituotemyynti saman katon alle

Eventio-verkkokauppaan saat myös kaikki oheistuotteesi myyntiin, jolloin et joudu enää ajamaan asiakastasi muualle. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja verkkokaupan toteuttamiseksi. Voit hallinnoida kaikkia toimintoja itse, tai hankkia täyden palvelun aina tuotteiden suunnittelusta alkaen. Kysy lisää!

Striimiliput myyntiin omaan verkkokauppaan

Ota käyttöön Evention tehokas, edullinen ja helppokäyttöinen striimaussysteemi. Maksat ainoastaan käytöstä! Striimi on kokonaan omasi, jolloin voit monipuolisesti hyödyntää sen kaupallistamismahdollisuudet.

Aloita tehokas ja tuottoisa myynti nyt

Pyydä testitunnukset omaan demoverkkokauppaasi – pääset kokeilemaan järjestelmän käyttöä itse. Pystyttämäsi kaupan saat toimintaan milloin haluat. Testikauppa ei velvoita mihinkään.

Eventio Group Oy

KAARINA

Juristinkatu 6

20780 Kaarina

etunimi.sukunimi@eventio.fi

HELSINKI

Valimotie 10 (Sporttitalo)

00380 Helsinki

helsinki@eventio.fi

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

JOENSUU

Koskikatu 13

80100 Joensuu

joensuu@eventio.fi

  • Instagram
  • Facebook

© Eventio Group Oy