Striimaus – Eventio lipunmyynti

Striimaus

Evention edullisen striimauspalvelun avulla suoraviivaistat asiakaskokemuksesi

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Tapahtumat > Striimaus

Maailma on muuttunut, ja tapahtumat sen myötä. Me Eventiolla uskomme, että erilaiset striimatut tapahtumat, kuten stream-keikat ja -konsertit, urheilutapahtumat, webinaarit ja muut tilaisuudet ovat tulleet jäädäkseen. Asiakkaasi ovat jo verkossa – tuo tapahtumasi heidän luokseen!

Evention striimauspalvelu on edullinen vaihtoehto tapahtumanjärjestäjälle

Striimauspalvelu kaikille tapahtumille

Ympäristöystävällisten ja kustannustehokkaiden striimitapahtumien avulla osallistujien aikaa säästyy, matkakulut poistuvat kokonaan, ja kynnys osallistua tapahtumaan on pienempi, kuin koskaan aiemmin. Yhteistyökumppanisi, kannattajasi, fanisi, perheenjäsenesi tai henkilöstösi pääsevät osallistumaan tapahtumaasi huolimatta siitä, missä he milloinkin ovat. Virtuaalitapahtumat ovat tulleet jäädäkseen.

Halusitpa sitten striimata teatterinäytöksiä, koulutuksia, urheiluotteluita, konsertteja, keikkoja, tai jotain täysin ennennäkemätöntä, Evention stream-alusta on apunasi.

Eventiolla striimisi on kokonaan omasi

Eventiolla niin striimisi, kuin koko verkkokauppasi, on täysin omasi. Tarjoa yhtenäinen ja aukoton asiakaskokemus pitämällä kaikki toimintosi yhdessä osoitteessa omassa kaupassasi. Anna kaikkien myynnissä olevien tuotteidesi tukea toistensa myyntiä! Omaan kauppaasi saat striimien ja striimitallenteiden lisäksi myyntiin fani- ja muita kannatustuotteita, liput livetapahtumiin, ja lisäksi vaikka oman varainhankinta-arpasi!

Kun striimisi on kokonaan omasi, voit hyödyntää sitä eri yhteistyökumppaneiden kanssa haluamallasi tavalla. Emme asetu kaupallistamis- tai markkinointimahdollisuuksiesi tielle.

Lipunmyynti striimiin avaimet käteen -palveluna
Asiakasystävällinen striimauspalvelu

Asiakasystävällinen ja nopea käyttö

Eventiolla on sekä striimilippujen myynti, että niiden ostaminen helppoa ja yksinkertaista. Striimilipun ostokynnys on erittäin alhainen, kun järjestelmä ei vaadi tilin luomista eikä sisäänkirjautumista, ei erillisten sovellusten lataamista eikä muutakaan ylimääräistä. Striimilipun osto käy kolmella klikkauksella!

Evention striimauspalvelulla:

  • Myyt sekä striimiliput että -tallenteet.

  • Perustat hybridiliput ja myyt liput samalla kertaa joko striimiin tai paikan päälle.

  • Striimaat muutamalle katsojalle tai kymmenille tuhansille – ei rajoituksia katsojamäärissä.

  • Et maksa turhasta. Veloitamme ainoastaan ostetuista lipuista sekä lähetys- ja katseluminuuteista – ei kiinteitä maksuja.

  • Myyt muita tuotteita ja tulevia tapahtumia striimin ohessa omasta verkkokaupastasi.

Mitä vielä odotat?

Vie tapahtumasi asiakkaidesi luokse ja aloita striimaaminen nyt!

Ota yhteyttä ja pyydä demo.

Evention kumppaniverkosto

Tarvitsetko apua striimin tuottamisessa? Suosittelemme lämpimästi yhteistyökumppaniamme Kuja Mediaa.

Tuotatko striimitapahtumia, ja haluaisit osaksi Evention laadukasta tapahtumatuotannon kumppaniverkostoa?

Ota yhteyttä!