Eventio ruoka-, viini- ja olutfestivaaleille

Eventio olut-, viini- ja ruokafestivaaleille

Joustava lipunmyyntijärjestelmä ja verkkokauppa onnistuneisiin elämyksiin

Eventio.fi > Asiakkaamme > Kulttuuri > Olut- viini- ja ruokafestivaalit

Eventio Groupin tavoitteena on luoda kanssasi rentoa tunnelmaa ja onnistuneita asiakaskokemuksia kaiken kokoisille festivaaleille. Myy liput, saldokortit ja juomalasit ennakkoon, kommunikoi vieraidesi kanssa reaaliaikaisesti tapahtuman aikana ja kerää kullanarvoista asiakasrekisteriä tulevia tapahtumia varten.

Saldokortit

Sujuvaa maksamista yhteistyökumppanimme CoreGon toimittamien maksukorttien avulla.

Verkkolipunmyynti

Pääsyliput, pöytävaraukset, tastingit, saldokortit ja tukituotteet oman brändin mukaisesta verkkokaupasta.

Mobiilisovellus

Lataa Eventio Live -appiin käsiohjelma, aluekartta, juoma- ja ruokalistat ja pidä yhteyttä vieraisiisi reaaliaikaisesti.

Ennakkolipunmyynti kaikille tapahtumille

Lipunmyynti ennakkoon verkossa on jokaisen sujuvan tapahtuman edellytys. Mitä enemmän myyt lippuja ennakkoon, sen paremmin hahmotat tapahtumaasi tulossa olevan kävijämäärän.

 

Evention järjestelmällä myyt kaikentyyppiset liput saman katon alta ja seuraat myyntiä reaaliaikaisesti. Lipunmyyntijärjestelmällämme saat käyttöön myös dynaamisen hinnoittelun edut, ja toteutat helposti vaikka Early Bird -kampanjan.

Järjestelmän käyttöönotto on riskitöntä, sillä maksat meille vasta, kun teet itse myyntiä. Emme veloita käyttöönottokuluja, emmekä kiinteitä maksuja.

Kokeile testitiliämme, ja totea itse, kuinka helppoa lipunmyynnin aloittaminen voi olla! Tilin saat käyttöösi heti halutessasi ilmoittamalla meille, milloin testitilan voi kytkeä pois päältä.

Mobiilisovelluksellamme pidät vieraasi ajan tasalla! Sovelluksella vieraasi käyttävät pääsylippuja, löytävät helposti näytteilleasettajien luokse interaktiivisen aluekartan avulla, selaavat tarjontaa ruoka- ja juomalistoilta ja vastaanottavat reaaliaikaista viestintää tapahtumanjärjestäjältä ja yhteistyökumppaneilta.

Kysy lisää mobiilisovelluksen mahdollisuuksista!

Mobiilisovellus tekee kaikesta sujuvampaa

Evention palveleva lipunmyyntijärjestelmä

Jatkuvasti kehittyvä

Kehitämme järjestelmäämme jatkuvasti palvellaksemme tapahtumaasi paremmin.

Ei palvelumaksuja – määrittele itse lippujesi hinnat

Ei lisämaksuja lipun hintaan

Emme veloita palvelumaksuja – päätät itse lipun hinnan.

Kustannustehokas lipunmyyntijärjestelmä

Riskitön ja kustannustehokas

Täysin räätälöitävä kuukausimaksuton palvelu – et maksa turhasta.

Aloita ilmaiseksi

Ota yhteyttä, niin saat tunnukset omaan demokauppaasi veloituksetta. Pääset kokeilemaan Evention käyttöä täysin riskittömästi, ja kokeiltuasi voit laittaa kaikki testikauppaan luomasi tapahtumat myyntiin.