Varainhankinta arpajaisilla

Lyhty-arvat

Tehokasta ja verotonta varainhankintaa arpajaisilla

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Arpajaiset > Lyhty-arvat

Lumilyhty ja Suvilyhty – Suomen suosituimmat tavara-arvat

Lyhty-arpa on erittäin tehokas varainhankintakeino kaikille urheiluseuroille, joukkueille, yhdistyksille ja koululuokille. Toiminnan ytimessä on alusta lähtien ollut lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntatoiminnan tukeminen.

Talvinen Lumilyhty on vanha tuttu jo yli kymmenen vuoden ajalta. Pikkusiskonsa Suvilyhty sen sijaan on hieman tuoreempi, koko kesän ajan myynnissä oleva arpa. Virkeä Lyhty-arpa on ilokseen saanut olla apuna varainhankinnassa jo sadoille urheiluseuroille, yhdistyksille ja muille tahoille, jotka haluavat varainhankintansa olevan jännittävää, helppoa ja jokaiselle sopivaa! Lyhty-arvalla et joudu koskaan myymään turhaa "krääsää" – suosittua ja haluttua tuotetta on ilo myydä.

Vuosien varrella Lyhty-arvoilla on kerätty lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi jo lähes 13 miljoonaa euroa!

Lyhty-tuoteperhe

Lyhty-arpa -tuoteperheeseen kuuluvat perinteiset Suvilyhdyn ja Lumilyhdyn lisäksi erikoispainokset Futis-arpa ja Lentis-arpa, sekä erilaisia ajankohtaisia arpamalleja. Arvan saat myöt personoituna – joko kokonaan oman brändisi mukaiseksi, tai kevyemmin (esim. logo). Autamme mielellämme suunnittelutyössä.

Arpaa voit myydä perinteisenä paperiarpana, tai verkossa Digiarpana. Digiarpa on kevyin tapa aloittaa varainhankinta, sillä sen saat käyttöösi täysin ilman alkuinvestointia.

Voita unelmaloma

Lyhty-arvoissa on aina parhaat voitot

Voita auto, vene, unelmaloma tai joku muu mahtavista voitoista!

Eventio Group Oy

KAARINA

Juristinkatu 6

20780 Kaarina

0403 110 550

info@eventio.fi

etunimi.sukunimi@eventio.fi

HELSINKI

Valimotie 10 (Sporttitalo)

00380 Helsinki

helsinki@eventio.fi

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

JOENSUU

Koskikatu 13

80100 Joensuu

joensuu@eventio.fi

  • Instagram
  • Facebook

© Eventio Group Oy