Evention palvelut tapahtumanjärjestäjille

Lipunmyynti-
järjestelmä

Myy lippuja verkossa ja ovella

Eventio on lipunmyyntikumppani, jonka tavoitteena on luoda kanssasi menestyviä tapahtumia. Evention sydämessä on ketterä ja alati kehittyvä lipunmyyntijärjestelmä, joka palvelee kaikenlaisten tapahtumien tarpeita.

Asiakkaitamme ovat mm. urheilutapahtumat, tanssikoulut, teatterit ja elokuvateatterit, elokuvafestivaalit, ravintolat, kesäfestarit, yhdistykset, kouluttajat ja monet muut.

Monipuolinen työkalumme palvelee tapahtumanjärjestäjää aina tapahtuman perustamisesta raportointiin saakka. Useat eri lipputyypit sekä sarja-, kausi-, ja klubikortit takaavat, että palvelet asiakkaitasi juuri tapahtumallesi sopivalla tavalla. Meiltä saat myös laitteet lipunmyyntiin tapahtumatoimistoihin, sekä lipuntarkastus- ja myyntilaitteet tapahtumapaikalle. Onnistuupa Evention järjestelmässä myös paikkalippujen myynti.

Lipunmyyntiä varten saat kokonaan oman verkkokauppa-alustan, jonka voit muokata visuaalisesti omaan brändiisi sopivaksi. Yksinkertainen verkkokauppapohja antaa tilaa omalle markkinoinnillesi, jolloin sivuston personointi sekä asiakaskokemuksen yhtenäistäminen käyvät helpoksi.

Emme milloinkaan veloita palvelumaksuja loppuasiakkaalta – lipun hinta on juuri se, jonka itse määrittelet. Evention hinnoittelu tapahtumanjärjestäjälle perustuu transaktioihin, jolloin järjestelmän käyttö on uusille ja pienillekin tapahtumille riskitöntä.

Missiomme on tarjota tapahtumanjärjestäjälle monipuoliset ja toimivat työkalut menestykseen. Kehitymme mukanasi, ja pyrimme aina kuuntelemaan herkällä korvalla tapahtumanjärjestäjien toiveita. Jos jokin ominaisuus Eventiosta vielä puuttuu, se lisätään aina mahdollisuuksien mukaan! Kokonaan itse rakentamamme järjestelmä taipuu monenlaisiin vaatimuksiin, usein ripeälläkin aikataululla.

 

Alta löydät tarkemmat kuvaukset palveluistamme. Tervetuloa tutustumaan!

Aloita tästä: tilaa demotunnukset Eventio-järjestelmään

Itse kokeilemalla tiedät parhaiten, täyttääkö Evention tapahtumajärjestelmä odotuksesi!

Tilaa tästä demotunnukset omaan testikauppaasi.

Lipunmyynti verkossa ja ovella

Palvelumaksuton lipunmyynti tarvittavine laitteineen verkossa, ovella, tapahtumatoimistossa sekä kumppaneiden myyntipisteissä.

Ketterä lipunmyyntijärjestelmä ja lipunmyynnin laitteet
Oma verkkokauppa yrityksille ja yhdistyksille

Keskitetty myynti omasta verkkokaupasta

Myy lippujen lisäksi fanituotteet, lahjakortit , sarjakortit tai vaikka kahviolipukkeet omasta verkkokaupastasi – tee lisämyyntiä ajamatta asiakastasi muualle.

Uutta: tapahtuma-aikainen mobiilisovellus

Lisää uusi ulottuvuus tapahtumallesi – tiedota vieraitasi tapahtuman kulusta, turvallisuusohjeista, markkinoi tulevia tapahtumia ja myy mainospaikka yhteistyökumppanillesi.

Mobiilisovellus tapahtumille
Monipuoliset maksuratkaisut tapahtumille

Tapahtuma-aikaiset maksuratkaisut

Sujuvaa tapahtuma-aikaista maksamista aina maksurannekkeista kokonaisvaltaiseen maksuinfrastruktuuriin saakka.

Striimiliput omaan verkkokauppaan

Eventiolla voit nyt myös striimata! Suoraviivaista asiakaskokemuksesi ja myy striimiliput omasta verkkokaupastasi.

Aloita striimaus Eventiolla