Laitteet lipunmyyntiin

Lipunmyynnin laitteet

Laitteet sujuvaan tapahtuma-arkeen

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Tapahtumat > Lipunmyynti > Lipunmyynnin laitteet

Saat Eventiolta kaikki tarpeelliset välineet onnistuneen tapahtuman lipunmyyntiin ja asiakaspalveluun. Evention laitepaketit ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu tapahtumaympäristöön. Kytket laitteet vain verkkoon, mitään muita asetuksia tai asennuksia ei tarvita.

Voit käyttää Eventiota omilla laitteillasi

Evention palvelun käyttö ei vaadi erillisiä laitteita, mutta ne tehostavat ja yksinkertaistavat myyntiprosessia.

Lipunmyynnin laitepaketti

Lipunmyynnin laitepaketti pitää sisällään kaikki tarpeelliset laitteet lipunmyyntipisteeseesi.

Laitteet toimitetaan käyttövalmiina: avaat kuljetuslaatikon, kytket laitteisiin virran ja myyntipisteesi on valmis vastaanottamaan asiakkaita.

Voit käyttää omaa tietokonettasi tai tablettiasi, niihin ei tarvitse asentaa mitään. Kirjaudu vain Eventioon omalla verkkoselaimellasi ja valitse käyttämäsi laitteet.

Lipputulostin

Lipputulostimella tulostat liput ja kuitit muutamassa sekunnissa suoraan Eventiosta. Saat meiltä myös lämpölippurullat, halutessasi myös omalla painatuksella!

Korttimaksupääte

Korttimaksupäätteellä vastaanotat maksut Visa, Mastercard, Diners Club, American Express, UnionPay ja JCB-korteilla. Myös Edenred Virike -kortti käy. Et tarvitse erillisiä maksupäätesopimuksia.

QR-koodilukija

QR-koodilukijalla nopeutat asiakaspalvelua: luet sarjakortit, oheistuotteiden viivakoodit tai passien koodit kassalla ja palvelet tapahtumavierastasi vikkelästi.

Wifi-yhteyspiste

Jos tapahtumapaikalla ei ole omaa verkkoa, saat tarvittaessa laitepakettiin myös Evention Wifi-yhteyspisteen. Varmistat näin sujuvat ja häiriöttömät maksupääte- ja kassayhteydet.

Laitteet lipuntarkastukseen

Sujuva sisäänpääsy tapahtuman ovella tai portilla on tärkeä osa elämystä. Saat Eventiolta nopeat ja ergonomiset lipuntarkastuslaitteet ovelle.

Nautiz X2 -lipuntarkastuslaite

Nautiz X2 on monissa tapahtumissa testattu ja kestävä laite lipuntarkastukseen. Blokkaat lipuntarkastuslaitteen avulla väärennökset ja kopioidut liput tehokkaasti. Laite lukee koodin helposti kännykän ruudulta tai vahingoittuneeltakin lipulta. Samalla keräät arvokasta tietoa asiakaskäyttäytymisestä

Saanko laitteita myös yksittäin?

Aina et välttämättä tarvitse kokonaista lipunmyynnin laitepakettia. Voit vuokrata meiltä esimerkiksi vain langattoman korttimaksupäätteen.

Langaton korttimaksupääte

Langattomalla korttimaksupäätteellä vastaanotat korttimaksuja missä vain. Akku kestää helposti koko päivän. Laite tulostaa korttimaksukuitin ja saat tilitämme rahat edelleen Evention normaalien tilitysten yhteydessä.

Huomaathan, että langaton korttimaksupääte ei ole suoraan yhteydessä Eventio Lippukassaan.

Varaa laitepaketti nyt

Aloita helppo lipunmyynti nyt! Ota yhteyttä, ja varaa oma laitepakettisi.

Eventio Group Oy

KAARINA

Juristinkatu 6

20780 Kaarina

0403 110 550

info@eventio.fi

etunimi.sukunimi@eventio.fi

HELSINKI

Valimotie 10 (Sporttitalo)

00380 Helsinki

helsinki@eventio.fi

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

JOENSUU

Koskikatu 13

80100 Joensuu

joensuu@eventio.fi

  • Instagram
  • Facebook

© Eventio Group Oy