mobiili-kauppa%20copy_edited.jpg

Vältä jonot lippuluukulla – myy liput ennakkoon

Päivitetty 29.5.2020

 

Turvalliseen tapahtumanjärjestämiseen poikkeusaikana kuuluu olennaisena osana lippujen ennakkomyynti. Evention lipunmyynti on helppo ja riskitön vaihtoehto kaikille tapahtumanjärjestäjille.

Jonojen muodostumista tulee välttää

Aluehallintovirastot ovat määränneet, että yli 50 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kielletty kesäkuussa. Erityisjärjestelyin voidaan järjestää 51-500 hengen tapahtumia, kunhan osallistujien turvallisuus pystytään varmistamaan erityisjärjestelyin. Erityisjärjestelyt on määritetty THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeessa. Nämä määräykset ovat voimassa 1.6.2020 - 30.6.2020.

Jokaisen tapahtumanjärjestäjän ja toimijan arvioitavaksi jää, miten määräykset toteutetaan tilaisuuksissa ja tapahtumissa siten, ettei tautitilanne pahene.

Erityisjärjestelyiden ohjeistuksessa todetaan, että tilanteissa, joissa jonoja voi syntyä, tulee ihmisiä muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä ja ylipäätään ehkäistä pitkien jonojen syntyä.

Jonojen välttämiseksi on ennaltaehkäisy paras lääke, ja lipunmyynnin suorittaminen etukäteen verkossa onkin erittäin tehokas keino poistaa yksi pisimmistä mahdollisista jonoista.

Aloita lipunmyynti

Minua kiinnostaa:

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään!

Oheismyynti omasta verkkokaupasta

Jotta tapahtumia voidaan järjestää turvallisesti ja välttyä pisteiltä, joille voi syntyä jonoja ja ruuhkia, voi oheismyynti olla hankala järjestää fyysisesti. Verkkokaupassa voit myydä lippujen lisäksi fanituotteita, lahjakortteja ja muita tukituotteita, tai vaikka kahvin ja pullan ennakkoon.

Myy liput ennakkoon helposti ja riskittömästi

Evention verkkokaupassa myyt ennakkolippujen lisäksi erilaiset oheistuotteet kaikki samasta kaupasta. Emme koskaan veloita kiinteitä kuluja, kuukausimaksuja tai perustamiskuluja – maksat ainoastaan toteutuneista myynneistä. Evention lippukauppa on tapahtumavieraalle aina palvelumaksuton. Tulot tilitetään säännöllisesti kuukausittain.

Käyttöönotto on helppoa – ota yhteyttä meihin oheisella lomakkeella, ja saat tuota pikaa omille sivuillesi upotettavan lippukaupan. Asiakaspalvelumme avustaa joka vaiheessa.

KAARINA

Juristinkatu 6, 20780 Kaarina

0403 110 550

etunimi.sukunimi@eventio.fi

Yhteystiedot:

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

@Eventio Group 

HELSINKI

Valimotie 10 (Sporttitalo), 00380 Helsinki

010 3283 000

helsinki@eventio.fi

JOENSUU

Koskikatu 13, 80100 Joensuu

013 123 498

joensuu@eventio.fi