Ketterä järjestelmä tapahtumatuotannon johtamiseen

Eventio tapahtumatoimistossa

Monipuoliset ominaisuudet helpottavat tapahtumatoimiston työtä

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Tapahtumat > Lipunmyynti > Eventio tapahtumatoimistossa

Eventio helpottaa tapahtumatoimiston rutiinitöitä ja tapahtumatuotannon johtamista monipuolisilla ominaisuuksillaan.

Palveleva tapahtumatoimisto

Myy lippuja ja palvele tapahtumavieraitasi

Vaikka suuri osa tapahtumalipuista ostetaan etukäteen verkkokaupasta, on tärkeää että tapahtumatoimisto palvelee vieraita monipuolisesti. Puhelintilaukset, sähköpostivaraukset, sosiaalisen median kanavat - teet varauksen helposti suoraan Eventioon.

Ylläpidä asiakasrekisteriäsi

Tapahtuman oma asiakasrekisteri kertyy Eventioon huomaamatta. Tiedot siirtyvät helposti erilaisiin markkinointityökaluihin ja ovat näin aina ajantasalla.

Asiakasrekisterin ylläpitäminen käy helposti
Myynnin raportit tapahtumatoimistossa

Seuraa myynnin edistymistä

Näet reaaliaikaisesti tapahtumasi myynnin edistymisen monipuolisilla ja visuaalisilla raporteilla. Voit tarjota sidosryhmillesi, kuten tapahtumapaikoille tai hallitukselle, heille muokatun rajoitetun raportointinäkymän.

Markkinoi kampanjakoodeilla

Kampanjakoodit ovat tehokas tapa tehdä markkinointikampanjoita. Kampanjakoodilla voit tarjota alennuksen tai vaikka avata kokonaan uusia palvelupolkuja: esimerkiksi kutsuvieraasi voivat ilmoittautua suoraan tapahtumaasi kutsukoodin avulla. Ei turhia Excel-listoja ja epämääräisiä kiintiövarauksia!

Lipunmyynti kampanjakoodeilla
Henkilökunnan hallinta

Hallitse henkilökuntaa ja talkoolaisia

Jokaisella Evention käyttäjällä on oma henkilökohtainen tunnus omilla käyttöoikeuksilla. Näet helposti tapahtumassasi mukana olevat talkoolaiset ja luot heille passit suoraan Eventiosta.