Tapahtumamyynti Evention Lippukassalla

Eventio Lippukassa

Tapahtumamyynnin kassaohjelmisto

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Tapahtumat > Lipunmyynti > Eventio Lippukassa

Eventio Lippukassa on helppokäyttöinen, tapahtumamyyntiin suunniteltu kassaohjelmisto. Se on osa peruspakettiamme, eikä vaadi mitään erillisiä asennuksia.

Käytä omalla koneellasi

Lippukassan avaat helposti millä tahansa selaimella. Et välttämättä tarvitse erillisiä laitteita kassan käyttöön, mutta toki meiltä saat myös lipputulostimen, korttimaksupäätteen ja viivakoodilukijan.

Myy liput sekunneissa

Lippukassa on suunniteltu kosketusnäytöille. Myyt liput helposti parilla klikkauksella kaikilla maksutavoilla: kortilla, käteisellä, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai saldomaksuilla.

Kassakirjanpito on aina ajantasalla

Kassakirjanpito on aina ajantasalla. Päivän lopuksi ei tarvitse tehdä erillisiä raportteja, sillä Lippukassa tuottaa ne puolestasi. Lipputulot maksutavasta riippumatta tilittyvät suoraan tapahtumasi tilille.

Lippukassa on palvelupiste

Jokainen myyntipiste on myös asiakaspalvelupiste. Löydät Lippukassalta kaikki verkosta ja toimistolta tehdyt tilaukset, voit esimerkiksi tulostaa kotiin unohtuneiden lippujen tilalle uudet asiakkaalle parissa sekunnissa.

Lisämyyntiä oheistuotteilla

Lippukassalla myyt helposti kaikenlaiset oheis- ja fanituotteet. Tapahtumasi rahaliikenne yksinkertaistuu ja helpottuu, eikä tapahtumavierasta tarvitse juoksuttaa eri myyntipisteiden välillä.

Eventio Group Oy

KAARINA

Juristinkatu 6

20780 Kaarina

0403 110 550

info@eventio.fi

etunimi.sukunimi@eventio.fi

HELSINKI

Valimotie 10 (Sporttitalo)

00380 Helsinki

helsinki@eventio.fi

Y-tunnus 2345688-7 alv. rek.

JOENSUU

Koskikatu 13

80100 Joensuu

joensuu@eventio.fi

  • Instagram
  • Facebook

© Eventio Group Oy