Tapahtumamyynti Evention Lippukassalla

Eventio Lippukassa

Tapahtumamyynnin kassaohjelmisto

Eventio.fi > Tuotteet ja palvelut > Tapahtumat > Lipunmyynti > Eventio Lippukassa

Eventio Lippukassa on helppokäyttöinen, tapahtumamyyntiin suunniteltu kassaohjelmisto. Se on osa peruspakettiamme, eikä vaadi mitään erillisiä asennuksia.

Evention Lippukassa toimii omalla koneellasi

Käytä omalla koneellasi

Lippukassan avaat helposti millä tahansa selaimella. Et välttämättä tarvitse erillisiä laitteita kassan käyttöön, mutta toki meiltä saat myös lipputulostimen, korttimaksupäätteen ja viivakoodilukijan.

Myy liput sekunneissa

Lippukassa on suunniteltu kosketusnäytöille. Myyt liput helposti parilla klikkauksella kaikilla maksutavoilla: kortilla, käteisellä, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai saldomaksuilla.

Evention Lippukassalla kaikki maksutavat käyttöön
Helppo raportointi ja ajantasainen kassakirjanpito

Kassakirjanpito on aina ajantasalla

Kassakirjanpito on aina ajantasalla. Päivän lopuksi ei tarvitse tehdä erillisiä raportteja, sillä Lippukassa tuottaa ne puolestasi. Lipputulot maksutavasta riippumatta tilittyvät suoraan tapahtumasi tilille.

Lippukassa on palvelupiste

Jokainen myyntipiste on myös asiakaspalvelupiste. Löydät Lippukassalta kaikki verkosta ja toimistolta tehdyt tilaukset, voit esimerkiksi tulostaa kotiin unohtuneiden lippujen tilalle uudet asiakkaalle parissa sekunnissa.

Lippukassa on täysi palvelupiste
Evention Lippukassalla hoituu myös oheismyynti

Lisämyyntiä oheistuotteilla

Lippukassalla myyt helposti kaikenlaiset oheis- ja fanituotteet. Tapahtumasi rahaliikenne yksinkertaistuu ja helpottuu, eikä tapahtumavierasta tarvitse juoksuttaa eri myyntipisteiden välillä.